Home Alle Andere Ballen Betty Ball

Betty Ball

De Betty Ball is de ideale wasbal voor alle soorten BH's. Deze bal is d oplossing om uw kostbare (voorgevormde) BH's mooi te houden, maar dan wel met het gemak van de wasmachine, dus eindelijk geen handwas meer.
Door het eenvoudige maar unieke design van de Betty Ball kunt u uw BH's vanaf nu zonder problemen in de wasmachine stoppen. Het delicate kant en de mooie stoffen waarvan uw dure BH is gemaakt blijft ook echt mooi. De Betty Ball blijft het hele wasprogramma, inclusief centrifugeren dicht zitten. Hierdoor komt je BH zonder deuken of kreuken uit de wasmachine en blijven de mooie stoffen ongeschonden.

De Betty Ball is geschikt voor voorgevormde en niet voorgevormde BH's. Er kunnen BHs tot en met maat 80D in de Betty Ball worden gewassen. Je kunt 2 BHs in de bal kwijt en na het wassen zijn de cups goed in model gebleven en je luxelingerie blijft vele malen langer mooi.
Door de stevige kwaliteit gaat de Betty Ball jarenlang mee. De Betty Ball geeft het beste resultaat bij gebruik in een volle wasmachine. De Betty Ball is verkrijgbaar in de betere Lingeriespeciaalzaak of via internet.

Betty Ball_handleidingVolg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes