Home Ballen & Eten Nut Butter Ball

Nut Butter Ball


Een
Nut Butter Ball is een heerlijke, super gezonde snack in de vorm van een bal. Deze snackballen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediŽnten op een basis van bruine rijst en siroop. Bruine rijst is "ongeslepen" rijst en bevat daarom nog het zilvervlies. In dit vliesje zitten juist heel veel vitaminen en mineralen.
Eťn bal weegt ongeveer 42 gram en is een grote bron van proteÔne, koolhydraten en voedzame enzymen. Vrij van allergenen zoals tarwe, graan, soja en zuivelproducten en 100% suikervrij. Nut Butter Balls hebben een nootachtige smaak en zijn heel vullend. Elke Nut Butter Ball is afzonderlijk verpakt.

In onderstaand schema staan de voedingswaarden weergegeven.

Nut Butter Balls_schema

Er zijn diverse Nut Butter Balls te krijgen, in allerlei smaken. Met amandelnoten, cashewnoten, walnoten/chocolade, hazelnoot/karamel, kokos/macadamia noten, pinda's en Spirulina/Ginseng.
Deze snackballen passen goed in diverse diŽten en zijn zeer geschikt voor iedereen die extra energie nodig heeft, zoals bijvoorbeeld sporters. In Amerika zijn er inmiddels een groot aantal atleten die Nut Butter Balls eten omdat ze goed aansluiten bij het beoefenen van topsport. Vooral de Nut Butter Balls met pinda's en met Spirulina, de bekende zeer voedzame blauw-groene alg, zijn heel populair bij sporters.

Nut Butter Ball
De Peanut Butter Ball en de Spirulina/Ginseng Butter Ball zijn het populairst

De Nut Butter Balls heten voluit "Betty Lou's Nut Butter Balls", vernoemd naar Betty Lou, de Amerikaanse vrouw die deze snackballen bedacht heeft. Ze had al 20 jaar ervaring opgedaan in de Health Food Industry toen ze in 1995 haar eigen winkel Betty Lou's Health Foods, Inc. in Duluth in de staat Minnesota opende.
Naast de bekende Nut Butter Balls heeft het bedrijf nog een wijd assortiment aan andere health products.

  • Hieronder foto's van de verschillende smaken Nut Butter Balls.

Nut Butter Balls

Volg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes