Home Alle Andere Ballen USB Aroma Bal

USB Aroma Bal


De
USB Aroma Bal is een gadget in de vorm van een bal, die je met behulp van het USB-kabeltje kunt aansluiten op je computer, en als doel heeft om met behulp van etherische oliŽn een ontspannende uitwerking op je te hebben.
De USB Aroma Bal verspreidt namelijk een aangename geur in je (werk)kamer en geeft tevens een rustgevend licht. De Aroma Bal kenmerkt zich door een bijzonder simpel, maar mooi design. De bal heeft een diameter van ca. 9 centimer met bovenin gaatjes waardoor het prettige aroma van de etherische olie verspreid wordt.

USB Aroma Bal
Doe wat etherische olie in de uitsparing van de bal

Haal het dekseltje met gaatjes ervan af en doe wat olie in de bal. Deksel er weer op en de olie verwarmen m.b.v. je PC. Je kunt hiervoor je eigen geur olie gebruiken of kant en klaar gekochte oliŽn.

Etherische oliŽn zijn vluchtige oliŽn gewonnen uit planten. Etherische oliŽn zijn vrij duur, omdat er veel planten nodig zijn om een kleine hoeveelheid olie te produceren. Het gebruik en de heilzame werking van etherische oliŽn is al bekend van 2000 voor Christus.
De aromabal verwarmt de olie waardoor deze zijn geur verspreid. Het geheel is afgewerkt met rustgevend licht en uiteraard een USB stekker. Simpel, doeltreffend en rustgevend. Nooit meer stressen achter je PC.

USB Aroma Bal_Etherische oliŽn
Het scala aan etherische oliŽn is ongekend groot

Volg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes