Home Alle Andere Ballen Elecom Ball

Elecom Ball


De
Elecom Ball is een portable speaker voor je iPod in de vorm van een bal. De bal kan open gemaakt worden waardoor je twee draagbare speakers hebt, die eenvoudig met het ca. 15 cm lange kabeltje verbonden kunnen worden met de head-phone ingang van je iPod.

Elecom Ball
De Elecom Ball is een portable speaker voor je iPod

Het eerste wat opvalt aan de Elecom Ball of Elecom PSP-CS500 is het schitterende design. Buiten dit zijn deze portable speakers heel gemakkelijk mee te nemen vanwege zijn kleine afmetingen. In gesloten stand slechts 83 x 77 x 77 mm, met een licht gewicht van 163 gram.

Elecom is een Japanse fabrikant van PC-randapparatuur. Dit Japanse bedrijf dat in haar thuisland zo'n 40% van de markt voor keyboards en computermuizen in handen heeft, is al een aantal keer in de design prijzen gevallen. Niet voor niets lijkt mij.
Sinds 2004 is het bedrijf actief op de Nederlandse markt. MCC distribueert Elecom accessoires. Varirend van laser muizen, MP3 speakers, shock-proof notebooktassen en digitale camera's, waarbij design voorop staat.

Als je de Elecom Ball opent, hou je twee halve ballen over die door het scharnierend gedeelte aan elkaar verbonden zijn en die fungeren als speakers, waarbij je geen externe voeding nodig hebt. Er komt een fantastisch geluid uit de speakers en zo kun je heel eenvoudig jouw muziek met anderen delen.
De Elecom Ball is leverbaar in vijf verschillende kleuren: wit en zwart, en pearl finished blue, pink en silver.

Elecom Ball


Volg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes