Home Alle Andere Ballen Phlat Ball

Phlat Ball


Phlat Ball
: Gooi een disc en vang een bal. De Phlat Ball is de optimale mix tussen werpschijf (disc) en speelbal. De Phlat-Ball begint zijn vliegbaan als werpschijf en verandert zich tijdens de vlucht plotseling in een bal. De Phlat Ball is "cool", een geheel vernieuwende manier van spelen en in zijn platte staat gemakkelijk mee te nemen.

De Phlat Ball is leverbaar in verschillende maten. De afmetingen van de gemiddelde Phlat Ball zijn: diameter bal ca. 16 cm en diameter disc ca. 23 cm. De Phlat Ball is licht, weegt ongeveer 370 gram en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Uitgevoerd in diverse vrolijke kleurcombinaties en gemaakt van zacht foam. De Phlat Ball komt uit AustraliŽ en werd in 2002 een Award-Winning-Toy.

Hoe werkt het? Binnenin de Phlat Ball zijn twee zuignappen en een roestvrijstalen veer. De bal aan de boven- en onderzijde samen drukken en je kan beginnen; de bal is nu getransformeerd tot een disc. Gooi de bal weg en zie wat er gebeurt: de disc verandert tijdens zijn vlucht in een bal. Dit gebeurt op een willekeurig moment, dus niemand kan precies zeggen wanneer de schijf in een bal verandert. Dat belooft plezier en pure spanning! Naast talrijke werp- en vangspelen kan de bal ook gebruikt worden als reactie-test. De bal samendrukken en op een gladde ondergrond leggen. Na een bepaald ogenblik springt de schijf omhoog en kan als bal gevangen worden, of ook niet.


Phlat Ball
Phlat Ball: Gooi een disc en vang een bal
Volg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes