Home Alle Andere Ballen Water Ball

Water Ball


De
Water Ball is een super grote opblaasbare, transparante bal van sterk PVC (0,7 mm dik) voor diverse attractie toepassingen op het water of op het land. Bijvoorbeeld "Het lopen op water" als attractie of als wedstrijd, maar ook in shows als dance-ball. "Walking on water" in deze super bal is een ware sensatie. Met wat oefenen kun je niet alleen lopen in de bal, maar ook rennen. Degenen die het gedaan hebben, zeggen een kick ervan te krijgen als ze in de Water Ball over het water joggen.

De Water Ball werd uitgebracht in 1998 en is over de hele wereld een groot succes. De doorsnede van deze giga ballen is ca. 2,5 meter en leeg wegen ze ongeveer 14 kg. Het open en dicht maken, gebeurt door middel van een speciale, grote rits.
De ballen zijn zo groot en hebben daardoor zoveel zuurstof in zich dat een normaal persoon voldoende lucht heeft voor ongeveer een half uur. Het bijvullen met verse lucht is heel simpel via een speciaal ventiel, dit kan gewoon gebeuren terwijl de persoon nog in de bal blijft.


Water Ball
De vele toepassingen van de Water BallVolg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes