Home

GPRS iBall


De
GPRS iBall - ook wel "SMS Globe" genoemd - is een speciale uitvoering van de iBall. De GPRS iBall heeft zijn eigen GPRS SIM-kaart, die je onder in de voet van de bal kunt plaatsen. Wanneer je een SMS-tekstbericht hebt verzonden, wordt dit bericht na ongeveer twee minuten in opvallende kleuren vertoont op de GPRS iBall. Heel bijzonder, iedereen kan nu het SMS bericht lezen.
Wel een duur grapje. De GPRS iBall kost ca. 2200 dollar met 100 "gratis" berichten. Daarna betaal je 230 dollar voor 1000 berichten.

GPRS staat voor General Packet Radio Service. GPRS is een nieuwe techniek die een uitbreiding vormt op het bestaande GSM-netwerk. Met deze technologie kan op een efficintere, snellere en goedkopere manier mobiele data verzonden en ontvangen worden. Dit komt omdat bij GPRS de data niet in n keer over het netwerk wordt verstuurd, maar in stukjes. Op die manier wordt het netwerk efficinter gebruikt en wordt het ook mogelijk om andere, grotere delen informatie te versturen.

GPRS iBall
De GPRS SIM-kaart wordt onder in de voet van de ball geplaatstVolg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes