Home

Afstandbestuurbare Golfbal


Golfers zijn het over het algemeen vrij serieuze mensen. Maar er is nu een perfect kado voor de golfers met een goed gevoel voor humor: de
RC Golf Incred-A-Ball. Een afstandbestuurbare golfbal die je kunt laten ronddraaien in elke richting die je leuk vindt. Vooral handig wanneer je helemaal wordt ingemaakt door je tegenstander.

Zet gewoon je golfbal bal klaar op de tee en wanneer je tegenstander de bal wil slaan, laat je de bal er vanaf rollen met de afstandbediening. Stel je zijn frustratie eens voor net nu hij een machtige drive opbouwt. Met deze golfbal wordt het lachen op de green.


Afstandbestuurbare Golfbal
De RC Golf Incred-A-Ball oplader en afstandsbediening

De Remote Controle Golfbal heeft een kleine gyroscoop ingebouwd en een motortje om hem te laten draaien. Wanneer hij volledig opgeladen is, kun je hem laten draaien in elke willekeurige richting. Wanneer je tegenstander al volledig gerriteerd is omdat de bal elke keer van de tee afvalt, stel je hem dan eens voor wanneer de bal een totaal ander baan volgt dan je zou mogen verwachten.

Afstandbestuurbare Golfbal
Met de RC Golf Incred-A-Ball wordt het lachen op de greenVolg Balpoint op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes